Aromatherapie

Essentiële olie is een vluchtige olie die uit planten gewonnen wordt. De geur van olie heeft invloed op de emoties. De mogelijkheid bestaat om stemming te beïnvloeden door middel van essentiële olie die door de huid tijdens de massage in de bloedbaan opgenomen wordt.

De keuze voor een opwekkende, kalmerende, antiseptische olie hangt af van de persoonlijke behandeling van de cliënt, waar zijn/haar voorkeur naar uitgaat.

Bloesemremedie

Bij bloesemremedie wordt er energie uit planten gehaald voor geneeskrachtige toepassing.

In bloesemessentie van bomen en planten zit een geneeskrachtige werking die de persoon behandeld. Niet de kwaal, maar de kwaliteit van de persoon wordt versterkt.
Volwassenen én kinderen met problemen kunnen met hulp van bloesemremedies het fysieke evenwicht herstellen, de hulp uit de natuur geeft verwerking van emoties en loslaten van verstorende invloeden.

Jij zoekt zélf jouw eigen bloesemremedie uit.

Volwassenen

Volwassenen met klachten als hoofdpijn, uitgeput zijn,depressief, geïrriteerd gedrag, huidklachten, etc. kunnen geholpen worden.
Eigenlijk alle klachten die geen medische behandeling nodig hebben, maar wel storend zijn.
Door middel van meridiaanstimulatie, bloesemremedie en celzouten zijn de klachten doorgaans binnen zeer korte tijd verholpen.

Bloesemremedies werken na inname op je geestelijke gezondheid, die natuurlijk een weerklank op je lichamelijke gesteldheid heeft.
Bloesemremedies werken snel, zijn niet verslavend, mogen in de zwangerschap.

Er zitten anderhalve kilo celzouten in ons bloed, celzout tekort geeft klachten.
Door vragenstelling en bestuderen van gezichtskenmerken kan ik helpen klachten
te verhelpen zoals: uitputting, slecht slapen, vermoeidheid, jeukende ogen, vrouwenleed, overgangsklachten, zenuwachtigheid, etc.

Amandel olie